Atenció als centres docents

Com a empresa de serveis, Iddink dona molta importància a l’atenció personalitzada; per això els centres disposen d’un departament d’atenció diferenciat del que atén els estudiants i les famílies. Iddink assigna un interlocutor per a cada centre, facilitant la comunicació per telèfon, amb un número específic, per correu electrònic, per Whatsapp o mitjançant el següent formulari:

Formulari de contacte

  Dono el meu consentiment per a rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes educatius oferts per IDDINK

  Dono el meu consentiment per a rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i / o serveis d'entitats que formen part del Grup Sanoma Learning (com Clickart propietària de Clickedu), elaborant en algunos casos, un perfil comercial. Pot accedir a la política de privacitat a https://clickartedu.com

  Iddink Spain S.L.U. t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis emplenant aquest formulari seran tractades per Iddink Spain SLU com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades personals que et sol·licitem és per a l’enviament de la informació sol·licitada, així com la subscripció al nostre newsletter i l’acceptació a rebre comunicacions comercials sobre Iddink Spain. El fet que no introduïu les dades de caràcter personal que apareixen al formulari podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la vostra sol·licitud.

  Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, esteu donant el vostre legítim consentiment perquè les vostres dades siguin tractades d’acord amb les finalitats d’aquest formulari descrites a la política de privacitat.

  Com a usuari interessat t’informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Sendinblue (proveïdor de serveis de màrqueting per correu electrònic), acollit al conveni de seguretat “Privacy shield” entre EU-US, garantint Sendinblue uns nivells de seguretat Adequats. Veure Política de privacidad de Sendinblue.

  De conformitat amb el reglament, l’Usuario gaudeix del dret d’accès i rectificació de les seves dades personals, el qual us permet ordenar que es rectifiquin, completin, actualitzin o esborrin les dades inexactes, incomplertes, equivocades, obsoletes o la recopilació, utilització, comunicació o conservació dels quals està prohibida. L’Usuari pot exercir els seus drets enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça notificaciones@iddink.es.