Com puc contactar amb Iddink?

Et recomanem que abans d’enviar el formulari de contacte revisis la nostra pàgina d’AJUDA, on trobaràs resposta a tota la informació que necessitis.

Si tot i així no la trobes, pots contactar amb nosaltres mitjançant:

Formulari de contacte

    Adjuntar arxiu (màxim 1MB. Admet els formats pdf, jpg, doc)

    Iddink Spain S.L.U. t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Iddink Spain SLU com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per a l’enviament de la informació sol·licitada. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen al formulari podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud.

    Legitimación: Legitimació: Al clicar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades d’acord amb les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat.

    De conformitat amb el reglament, l’Usuari gaudeix del dret d’accés i rectificació de les seves dades personals, el qual li permet ordenar que es rectifiquin, completin, actualitzen o esborrin les dades inexactes, incompletes, errònies, obsolets o la recopilació, utilització, comunicació o conservació està prohibida. L’usuari pot exercir els seus drets enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça notificaciones@iddink.es.

    Back to top