Com puc contactar amb Iddink?

Et recomanem que abans d’enviar el formulari de contacte revisis la nostra pàgina d’AJUDA, on trobaràs resposta a tota la informació que necessitis.

Si tot i així no la trobes, pots contactar amb nosaltres mitjançant:

Formulari de contacte

    Iddink Spain SLU t’informa de que les dades de caràcter personal que ens facilitis omplint el següent formulari, seran tractades per Iddink Spain SLU com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et demanem es per l’enviament de la informació sol·licitada. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud.

    Legitimació: al marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu consentiment legítim per a que les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la Política de Privacitat.

    De conformitat amb el reglament, l’Usuari disposa del dret d’accés i rectificació de les seves dades personal, el qual el permet que es rectifiquin, completin, actualitzin o esborrin les dades inexactes, incomplertes, errònies, obsoletes o les quals la seva recopilació, utilització i comunicació o conservació estigui prohibida, L’Usuari podrà exercir els seus drets enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça notificaciones@iddink.es.