Atenció a les AFA

Com a empresa de serveis, donem molta importància a l’atenció personalitzada. Per aquest motiu comptem amb un departament d’atenció a les AFA diferent del departament d’atenció als estudiants i les famílies. Iddink assigna un interlocutor per a cada AFA, facilitant la relació amb la junta de l’associació, ja sigui per telèfon, amb un número exclusiu, per correu electrònic o per Whatsapp.

Formulari de contacte

  Adjuntar arxiu (máximo 1MB. Admite los formatos pdf, jpg, doc)

  Dono el meu consentiment per a rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes educatius oferts per IDDINK

  Dono el meu consentiment per a rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i / o serveis d'entitats que formen part del Grup Sanoma. Pot accedir a la política de privacitat a https://spain.iddink.es/ca/politica-privacitat/

  Iddink Spain S.L.U. t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis emplenant aquest formulari seran tractades per Iddink Spain SLU com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades personals que et sol·licitem és per a l’enviament de la informació sol·licitada, així com la subscripció al nostre newsletter i l’acceptació a rebre comunicacions comercials sobre Iddink Spain. El fet que no introduïu les dades de caràcter personal que apareixen al formulari podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la vostra sol·licitud.

  Legitimació: En marcar la casella d’acceptació, esteu donant el vostre legítim consentiment perquè les vostres dades siguin tractades d’acord amb les finalitats d’aquest formulari descrites a la política de privacitat.

  De conformitat amb el reglament, l’Usuario gaudeix del dret d’accès i rectificació de les seves dades personals, el qual us permet ordenar que es rectifiquin, completin, actualitzin o esborrin les dades inexactes, incomplertes, equivocades, obsoletes o la recopilació, utilització, comunicació o conservació dels quals està prohibida. L’Usuari pot exercir els seus drets enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça notificaciones@iddink.es.

  Back to top