Referències

gener 2024
"Aquest és el primer curs que treballem amb Iddink i ha suposat un gran canvi en la gestió de les comandes. El fet que Iddink ho centralitzi tot, s'encarregui de parlar amb les diferents editorials i gestioni els ajuts dels diferents organismes és un gran avanç pel centre. A més, han estat al costat de les famílies per acompanyar-les en el canvi oferint suport presencial al centre i ajudant-les a fer les comandes. També ha suposat un gran avantatge pels alumnes que els llibres i material escolar arribi al domicili de les famílies"
Verónica Upton - Directora Fedac Lleida
febrer 2023
“Des de l'AMPA vam delegar, ja fa 6 anys, la gestió de la socialització dels llibres a IDDINK. Molt contents amb el tracte rebut, ràpid i eficaç. Que per molts anys!”
AMPA Escola Sant Lluís Gonçaga
octubre 2022
"Empresa muy profesional y que hace las cosas muy fáciles tanto al centro como a las familias. Sus gestores son cercanos, comprensivos, resolutivos y flexibles con las particularidades y necesidades de cada centro. Muy satisfechos, en definitiva, tanto por el ahorro que supone para las familias como por la reducción de nuestra huella ecológica.”
Secretari IES Bajo Aragón
abril 2021
“L’experiència amb l’empresa Iddink sempre ha estat molt positiva; Fa 7 cursos que hi treballem. Les famílies tenen un descompte econòmic important a l’hora d’adquirir els libres i, des de l’institut, estem satisfets amb tota la gestió. Quan hi ha qualsevol dificultat o incidència, sempre hi ha una persona a qui pots trucar directament o escriure un correu i te’l resolen buscant la millor solució”.
Coordinadora Pedagògica Insitut d'Argentona Argentona
abril 2021
“Fa 8 anys que estem amb Iddink i la veritat es que tan nosaltres, com la família i l’alumnat n’estem molt satisfets.”
Directora Insitut Joan Coromines Pineda de Mar
desembre 2020
"Com a centre ens ha suposat molts avantatges: d'una banda la tranquil·litat que Iddink ens gestioni la compra de tots els materials que les famílies desitgin, i ens allibera d'una gran part de treball. D'altra banda, l'estalvi econòmic que proporciona a les famílies gràcies als llibres reutilitzats és una altra gran avantatge."
Anna Vila Directora Insitut Quercus Sant Joan de Vilatorrada
novembre 2019
"Estem molt satisfets amb la gestió que ha fet Iddink en el subministrament de llibres de text. Parlem d'un tracte personal i d'una eficàcia que ens ha permès alliberar a l'AMPA d'una càrrega excessiva."
Joan Torrents Director Insitut Alexandre Galí Sant Pere de Ribes
octubre 2019
"Iddink va saber copsar de seguida la nostra manera d'entendre com havia de ser la distribució dels llibres, donant preferència a la reutilització i al cost just i equitatiu per les famílies. Posen tota la seva eficiència al servei dels nostres valors".
Lluís Civit Director Institut Valerià Pujol i Bosch Premià de Dalt
octubre 2019
"Gràcies a Iddink la socialitzación dels llibres al nostre institut és més àgil i flexible. Des de l’AMPA donem suport a les famílies en la realització de comandes, canvis de llibres… i sempre hem rebut un tracte cordial, ràpid i eficaç. Per molts anys que puguem comptar amb aquest gran equip de professionals."
Junta AMPA Institut La Mitjana AMPA Institut la Mitjana Lleida
maig 2019
"Les famílies de l'institut poden comprar els llibres a Iddink des del curs 11-12. A banda de l'evident estalvi per a les famílies i la sostenibilitat que suposa comprar llibres usats, destaquem la professionalitat i l'eficàcia en la resolució d'incidències (moltes vegades causades pel propi centre) per part del personal d'Iddink."
Laura Fernández Ruano Presidenta AMPA Institut Arnau Cadell Sant Cugat del Vallès
novembre 2018
“Ja portem tres cursos utilitzant els serveis d'Iddink i no hem tingut mai cap problema. L'atenció rebuda per part dels seus treballadors és excel·lent i sempre estan disposats a ajudar-nos quan els necessitem. A més, són molt resolutius i es nota que dominen la seva feina. El nostre institut n'és usuari a través de l'APMA i em consta que també n'estan molt contents."
Josep Lluís Calabuig, Director Institut Joan Puig i Ferrater La Selva del Camp
octubre 2018
"Portem 3 anys treballant amb IDDINK i sincerament fins ara el servei i funcionament ha estat impecable, no només pel centre sinó per a les famílies. Totes les propostes del centre han estat sempre ateses i els usuaris que utilitzen aquest servei de reutilització de llibres no han expressat ni una sola queixa. Molt recomanables."
Miquel Arcas Coordinador pedagògic Insitut baix Camp Reus
octubre 2018
"Fa més de 6 cursos que la gestió de l'adquisició dels llibres de text l'hem traspassada a Iddink. El centre només ha de complir en emplenar les llistes per cursos, i les famílies, en fer la comanda amb el codi del centre. Pel que fa al centre, és una gran ajuda perquè estan en contacte directe amb editorials i distribuidores i preveuen i solucionen les incidències que puguin tenir alguns llibres que es demanen. Pel que fa a les famílies, tot són facilitats per fer la comanda, el pagament i el retorn. A més, els representa un gran estalvi i els permet tenir una actitud socialment sostenible. Si fas la comanda al juliol, et porten els llibres a casa i tot! La veritat és que amb Iddink hem notat que els alumnes porten els llibres en la seva totalitat des de l'inici de curs, i això beneficia tant els alumnes com al docent."
Isabel Fort Directora Institut Joaquim Mir Vilafranca del Penedès
juliol 2018
"El nostre centre treballa amb Iddink des del curs 2018-19. Tant les famílies com el centre considerem una millora el fet de participar en aquest projecte que, a més de solucionar molts dels problemes de logística que teníem, ens ha permès fomentar la reutilització de llibres."
Monica Perez Secretària Institut El Cairat Esparraguera
juny 2018
"El nostre institut i l'associació de l'AMPA portem uns anys delegant la gestió del projecte de reutilització de llibres a IDDINK. Ha estat una experiència molt positiva en la que les famílies tenen l'oportunitat d'estalviar una part important de diners en l'adquisició dels llibres de text i també de aprofitar-se d'un projecte amb una mirada sostenible pel que fa als recursos (aspecte important dintre del nostre Projecte d'Escoles Verdes). La col·laboració i treball compartit entre centre educatiu i empresa han estat sempre dos trets a destacar i que permeten una bona entesa i constant millora"
Xavier Cubells Coordinador pedagògic Institut La Mar de la Frau Cambrils
març 2017
"Des de pràcticament el primer any de funcionament del S.I. Calldetenes, l'AMPA va apostar per la sociabilització dels llibres, amb els següents objectius:
  • Estalvi econòmic
  • Sensibilització i educació de l'alumne en la conservació dels llibres i responsabilitat per un bon ús
  • Contribuir en la sostenibilitat de l'entorn
A mesura que l'institut anava creixent, a l'AMPA se'ns feia molt difícil mantenir la sociabilització. Amb Iddink trobem la solució als problemes logístics. Ara ja és el tercer any que treballem amb Iddink i estem molt satisfets doncs:
  • Permet mantenir els objectius inicials
  • Es fàcil fer la comanda/i>
  • Hi han poques incidències
  • Són molt resolutius davant de qualsevol incidència"
Imma Serra Crosas Vocal AMPA Institut de Calldetenes Calldetenes
febrer 2016
"Hem començat el reciclatge amb Iddink aquest curs 2015/16). Estem molt satisfets amb la decisió que hem pres. Fomentem el reciclatge de llibres entre les famílies obtenint importants descomptes, i no ha suposat cap càrrega de treball per a l'AMPA, ja que la gestió la fa íntegrament Iddink"
Carles Selles Badia President AMPA Institut Els Tres Turons Arenys de Mar
febrer 2016
"Iddink és part del nostre centre des del curs 2010-2011. En aquests anys la seva gestió ens ha ajudat a fomentar la reutilització de llibres i la responsabilitat dels alumnes en la seva bona conservació."
Josep García Director Institut Vilanova del Vallès Vilanova del Vallès
gener 2016
"Aquest curs 2015-16 és el tercer any que confiem en Iddink per realitzar la reutilització de llibres. Estem molt satisfets perquè ens ha permès continuar, amb garanties d'èxit enfront de l'alta demanda i a un preu raonable per a les famílies, el projecte de socialització de llibres que vam iniciar des de l'AMPA l'any 2009."
Miriam Oms Presidenta AMPA Institut Escola Industrial Sabadell
desembre 2015
“Un dels valors de l'Institut Giola és treballar per aconseguir un entorn més sostenible. Iddink ofereix un servei i un estalvi econòmic a les famílies, així com un aument en la responsabilitat dels alumnes al cuidar els llibres.”
Sílvia Genís Filbà Directora Institut Giola Llinars del Vallès
  • 1
  • 2

Back to top