Referències

abril 2021
“L’experiència amb l’empresa Iddink sempre ha estat molt positiva; Fa 7 cursos que hi treballem. Les famílies tenen un descompte econòmic important a l’hora d’adquirir els libres i, des de l’institut, estem satisfets amb tota la gestió. Quan hi ha qualsevol dificultat o incidència, sempre hi ha una persona a qui pots trucar directament o escriure un correu i te’l resolen buscant la millor solució”.
Coordinadora Pedagògica Insitut d'Argentona Argentona
abril 2021
“Fa 8 anys que estem amb Iddink i la veritat es que tan nosaltres, com la família i l’alumnat n’estem molt satisfets.”
Directora Insitut Joan Coromines Pineda de Mar
desembre 2020
"Com a centre ens ha suposat molts avantatges: d'una banda la tranquil·litat que Iddink ens gestioni la compra de tots els materials que les famílies desitgin, i ens allibera d'una gran part de treball. D'altra banda, l'estalvi econòmic que proporciona a les famílies gràcies als llibres reutilitzats és una altra gran avantatge."
Anna Vila Directora Insitut Quercus Sant Joan de Vilatorrada
novembre 2019
"Estem molt satisfets amb la gestió que ha fet Iddink en el subministrament de llibres de text. Parlem d'un tracte personal i d'una eficàcia que ens ha permès alliberar a l'AMPA d'una càrrega excessiva."
Joan Torrents Director Insitut Alexandre Galí Sant Pere de Ribes
octubre 2019
"Iddink va saber copsar de seguida la nostra manera d'entendre com havia de ser la distribució dels llibres, donant preferència a la reutilització i al cost just i equitatiu per les famílies. Posen tota la seva eficiència al servei dels nostres valors".
Lluís Civit Director Institut Valerià Pujol i Bosch Premià de Dalt
novembre 2018
“Ja portem tres cursos utilitzant els serveis d'Iddink i no hem tingut mai cap problema. L'atenció rebuda per part dels seus treballadors és excel·lent i sempre estan disposats a ajudar-nos quan els necessitem. A més, són molt resolutius i es nota que dominen la seva feina. El nostre institut n'és usuari a través de l'APMA i em consta que també n'estan molt contents."
Josep Lluís Calabuig, Director Institut Joan Puig i Ferrater La Selva del Camp
octubre 2018
"Portem 3 anys treballant amb IDDINK i sincerament fins ara el servei i funcionament ha estat impecable, no només pel centre sinó per a les famílies. Totes les propostes del centre han estat sempre ateses i els usuaris que utilitzen aquest servei de reutilització de llibres no han expressat ni una sola queixa. Molt recomanables."
Miquel Arcas Coordinador pedagògic Insitut baix Camp Reus
octubre 2018
"Fa més de 6 cursos que la gestió de l'adquisició dels llibres de text l'hem traspassada a Iddink. El centre només ha de complir en emplenar les llistes per cursos, i les famílies, en fer la comanda amb el codi del centre. Pel que fa al centre, és una gran ajuda perquè estan en contacte directe amb editorials i distribuidores i preveuen i solucionen les incidències que puguin tenir alguns llibres que es demanen. Pel que fa a les famílies, tot són facilitats per fer la comanda, el pagament i el retorn. A més, els representa un gran estalvi i els permet tenir una actitud socialment sostenible. Si fas la comanda al juliol, et porten els llibres a casa i tot! La veritat és que amb Iddink hem notat que els alumnes porten els llibres en la seva totalitat des de l'inici de curs, i això beneficia tant els alumnes com al docent."
Isabel Fort Directora Institut Joaquim Mir Vilafranca del Penedès
juliol 2018
"El nostre centre treballa amb Iddink des del curs 2018-19. Tant les famílies com el centre considerem una millora el fet de participar en aquest projecte que, a més de solucionar molts dels problemes de logística que teníem, ens ha permès fomentar la reutilització de llibres."
Monica Perez Secretària Institut El Cairat Esparraguera
juny 2018
"El nostre institut i l'associació de l'AMPA portem uns anys delegant la gestió del projecte de reutilització de llibres a IDDINK. Ha estat una experiència molt positiva en la que les famílies tenen l'oportunitat d'estalviar una part important de diners en l'adquisició dels llibres de text i també de aprofitar-se d'un projecte amb una mirada sostenible pel que fa als recursos (aspecte important dintre del nostre Projecte d'Escoles Verdes). La col·laboració i treball compartit entre centre educatiu i empresa han estat sempre dos trets a destacar i que permeten una bona entesa i constant millora"
Xavier Cubells Coordinador pedagògic Institut La Mar de la Frau Cambrils
febrer 2016
"Iddink és part del nostre centre des del curs 2010-2011. En aquests anys la seva gestió ens ha ajudat a fomentar la reutilització de llibres i la responsabilitat dels alumnes en la seva bona conservació."
Josep García Director Institut Vilanova del Vallès Vilanova del Vallès
desembre 2015
“Un dels valors de l'Institut Giola és treballar per aconseguir un entorn més sostenible. Iddink ofereix un servei i un estalvi econòmic a les famílies, així com un aument en la responsabilitat dels alumnes al cuidar els llibres.”
Sílvia Genís Filbà Directora Institut Giola Llinars del Vallès
febrer 2015
"Finalment hem aconseguit implementar un sistema de reutilització de llibres de text al nostre centre. Iddink s'encarrega de que el procés sigui còmode, ràpid i eficient. Si sorgeixen problemes, es resolen ràpidament."
Maika Clua Mascarell Secretaria Académica Institut Maria Rúbies Lleida
maig 2013
"L'institut Badalona VII forma part de la Xarxa d'Escoles Verdes i, des de fa anys, promou i organitza diverses actuacions relacionades amb la sostenibilitat i la defensa del medi ambient. Gràcies a la col·laboració i la qualitat dels serveis proporcionats per l'empresa Iddink hem pogut desenvolupar un altre dels objectius del nostre projecte educatiu: posar en marxa un programa de reutilització de llibres de text."
José Ángel Hernández Santadaria Director Institut Badalona VII Badalona
maig 2013
"El programa de reutilització de llibres de text és fonamental per al nostre Institut, per això es requereix que el gestionin professionals amb experiència com els d'Iddink."
Víctor Perez Garcia Director Institut Pere Alsius i Torrent Banyoles
març 2012
"La serietat i eficàcia del servei, el tracte amable i la bona predisposició a solucionar qualsevol problema són qualitats que destaquen de seguida quan s'entra en contacte amb l'empresa Iddink. La seva intervenció en el subministrament i la distribució dels llibres de text del nostre centre ha suposat un gran estalvi de temps per l'AMPA, que havia de minvar amb això cada inici de curs. Recomanem els seus serveis a qualsevol centre que vulgui oferir el programa de socialització i reutilització de llibres de text sense tenir cap mena de problema."
Guillem Gracià Director Institut l’Arboç L’Arboç
abril 2011
"Iddink ha controlat tots els processos per tal que els nostres alumnes tinguessin els llibres de text sense incidències destacables i abans de l'inici del curs; ajudant-nos en tot el que els hem demanat. Això ens ha permès començar el curs sense haver de preocupar-nos per aquest tema."
Vicenç Salvador Director Institut Anna Gironella de Mundet Barcelona

Back to top