Referències

octubre 2019
"Iddink va saber copsar de seguida la nostra manera d'entendre com havia de ser la distribució dels llibres, donant preferència a la reutilització i al cost just i equitatiu per les famílies. Posen tota la seva eficiència al servei dels nostres valors".
Lluís Civit Director Institut Valerià Pujol i Bosch Premià de Dalt
novembre 2018
“Ja portem tres cursos utilitzant els serveis d'Iddink i no hem tingut mai cap problema. L'atenció rebuda per part dels seus treballadors és excel·lent i sempre estan disposats a ajudar-nos quan els necessitem. A més, són molt resolutius i es nota que dominen la seva feina. El nostre institut n'és usuari a través de l'APMA i em consta que també n'estan molt contents."
Josep Lluís Calabuig, Director Institut Joan Puig i Ferrater La Selva del Camp
octubre 2018
"Fa més de 6 cursos que la gestió de l'adquisició dels llibres de text l'hem traspassada a Iddink. El centre només ha de complir en emplenar les llistes per cursos, i les famílies, en fer la comanda amb el codi del centre. Pel que fa al centre, és una gran ajuda perquè estan en contacte directe amb editorials i distribuidores i preveuen i solucionen les incidències que puguin tenir alguns llibres que es demanen. Pel que fa a les famílies, tot són facilitats per fer la comanda, el pagament i el retorn. A més, els representa un gran estalvi i els permet tenir una actitud socialment sostenible. Si fas la comanda al juliol, et porten els llibres a casa i tot! La veritat és que amb Iddink hem notat que els alumnes porten els llibres en la seva totalitat des de l'inici de curs, i això beneficia tant els alumnes com al docent."
Isabel Fort Directora Institut Joaquim Mir Vilafranca del Penedès
juliol 2018
"El nostre centre treballa amb Iddink des del curs 2018-19. Tant les famílies com el centre considerem una millora el fet de participar en aquest projecte que, a més de solucionar molts dels problemes de logística que teníem, ens ha permès fomentar la reutilització de llibres."
Monica Perez Secretària Institut El Cairat Esparraguera
juny 2018
"El nostre institut i l'associació de l'AMPA portem uns anys delegant la gestió del projecte de reutilització de llibres a IDDINK. Ha estat una experiència molt positiva en la que les famílies tenen l'oportunitat d'estalviar una part important de diners en l'adquisició dels llibres de text i també de aprofitar-se d'un projecte amb una mirada sostenible pel que fa als recursos (aspecte important dintre del nostre Projecte d'Escoles Verdes). La col·laboració i treball compartit entre centre educatiu i empresa han estat sempre dos trets a destacar i que permeten una bona entesa i constant millora"
Xavier Cubells Coordinador pedagògic Institut La Mar de la Frau Cambrils
febrer 2016
"Iddink és part del nostre centre des del curs 2010-2011. En aquests anys la seva gestió ens ha ajudat a fomentar la reutilització de llibres i la responsabilitat dels alumnes en la seva bona conservació."
Josep García Director Institut Vilanova del Vallès Vilanova del Vallès