Referències

octubre 2019
"Gràcies a Iddink la socialitzación dels llibres al nostre institut és més àgil i flexible. Des de l’AMPA donem suport a les famílies en la realització de comandes, canvis de llibres… i sempre hem rebut un tracte cordial, ràpid i eficaç. Per molts anys que puguem comptar amb aquest gran equip de professionals."
Junta AMPA Institut La Mitjana AMPA Institut la Mitjana Lleida
maig 2019
"Les famílies de l'institut poden comprar els llibres a Iddink des del curs 11-12. A banda de l'evident estalvi per a les famílies i la sostenibilitat que suposa comprar llibres usats, destaquem la professionalitat i l'eficàcia en la resolució d'incidències (moltes vegades causades pel propi centre) per part del personal d'Iddink."
Laura Fernández Ruano Presidenta AMPA Institut Arnau Cadell Sant Cugat del Vallès
març 2017
"Des de pràcticament el primer any de funcionament del S.I. Calldetenes, l'AMPA va apostar per la sociabilització dels llibres, amb els següents objectius:
  • Estalvi econòmic
  • Sensibilització i educació de l'alumne en la conservació dels llibres i responsabilitat per un bon ús
  • Contribuir en la sostenibilitat de l'entorn
A mesura que l'institut anava creixent, a l'AMPA se'ns feia molt difícil mantenir la sociabilització. Amb Iddink trobem la solució als problemes logístics. Ara ja és el tercer any que treballem amb Iddink i estem molt satisfets doncs:
  • Permet mantenir els objectius inicials
  • Es fàcil fer la comanda/i>
  • Hi han poques incidències
  • Són molt resolutius davant de qualsevol incidència"
Imma Serra Crosas Vocal AMPA Institut de Calldetenes Calldetenes
febrer 2016
"Hem començat el reciclatge amb Iddink aquest curs 2015/16). Estem molt satisfets amb la decisió que hem pres. Fomentem el reciclatge de llibres entre les famílies obtenint importants descomptes, i no ha suposat cap càrrega de treball per a l'AMPA, ja que la gestió la fa íntegrament Iddink"
Carles Selles Badia President AMPA Institut Els Tres Turons Arenys de Mar
gener 2016
"Aquest curs 2015-16 és el tercer any que confiem en Iddink per realitzar la reutilització de llibres. Estem molt satisfets perquè ens ha permès continuar, amb garanties d'èxit enfront de l'alta demanda i a un preu raonable per a les famílies, el projecte de socialització de llibres que vam iniciar des de l'AMPA l'any 2009."
Miriam Oms Presidenta AMPA Institut Escola Industrial Sabadell
maig 2013
"Iddink utilitza uns sistemes que em semblen molt eficients, útils i econòmics. I tothom, alumnes, pares, professorat, es beneficia!"
Joan Ortiz Vocal Institut Damià Campeny Mataró