Atenció a les AFA

Com a empresa de serveis, Iddink dona molta importància a l’atenció personalitzada; per aquest motiu les AFA disposen d’un departament d’atenció diferenciat del què atén als estudiants i a les famílies. Iddink assigna un interlocutor per a cada centre, facilitant la comunicació per telèfon, amb un telèfon específic, per correu electrònic, per WhatsApp o mitjançant el següent formulari:

Formulari de contacte

  Dono el meu consentiment per a rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes educatius oferts per IDDINK

  Dono el meu consentiment per a rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i / o serveis d'entitats que formen part del Grup Sanoma Learning (com Clickart propietària de Clickedu), elaborant en algunos casos, un perfil comercial. Pot accedir a la política de privacitat a https://clickartedu.com

  Iddink Spain SLU t’informa de que les dades de caràcter personal que ens facilitis omplint el següent formulari, seran tractades per Iddink Spain SLU com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et demanem es per l’enviament de la informació sol·licitada, així com la subscripció al nostre newsletter i l’acceptació a rebre comunicacions comercials sobre Iddink Spain. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud.

  Legitimació: al marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu consentiment legítim per a que les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la Política de Privacitat.

  Com a usuari interessat t’informem de que les dades que ens facilitis estaran ubicades als servidors de Sendinblue (proveïdor de serveis de màrqueting per correu electrònic) acollit al conveni de seguretat “Privacy Shield” entre la EU-US, garantint d’aquesta manera, uns nivells de seguretat adequats. Veure “Política de privacitat de Sendinblue”.

  De conformitat amb el reglament, l’Usuari disposa del dret d’accés i rectificació de les seves dades personal, el qual el permet que es rectifiquin, completin, actualitzin o esborrin les dades inexactes, incomplertes, errònies, obsoletes o les quals la seva recopilació, utilització i comunicació o conservació estigui prohibida, L’Usuari podrà exercir els seus drets enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça notificaciones@iddink.es.