Sanoma Learning anuncia avui l’adquisició del proveïdor de serveis educatius Iddink Group a l’actual propietari de NPM Capital. L’adquisició comprèn totes les parts del grup en els Països Baixos, Bèlgica i Espanya. Després de l’adquisició, Malmberg i el Grup Iddink treballaran junts en l’educació professional tant pública com privada per desenvolupar solucions digitals integrades per una educació personalitzada i de més qualitat.

Iddink Group és conegut com un dels millors distribuïdors de recursos d’aprenentatge i com a creador dels sistemes d’administració d’estudiants àmpliament utilitzats, Magister i Eduarte. Als últims anys, el Grup Iddink s’ha convertit cada vegada més en un proveïdor de plataformes digitals. L’empresa finlandesa Sanoma Learning posseeix editorials educatives líders en diversos països europeus, incloent Malmberg als Països Baixos i VAN IN a Bèlgica.

Treballant junts per a una millor educació

Gràcies a l’adquisició d’Iddink Group, Sanoma Learning pot crear solucions d’aprenentatge digital més fàcils d’usar i inspiradores per ajudar les escoles a aconseguir un avanç en l’aprenentatge personalitzat. Naturalment, Iddink Group continuarà treballant estretament amb tots els editors i les solucions i plataformes creades en els anys anteriors estaran disponibles per a tot el mercat. Les companyies operaran com subsidiàries separades i la seva cooperació no exclusiva està expressament oberta a tots els altres proveïdors de contingut i plataformes.

NOTICIA ORIGINAL HOLANDA

Història, experiència i visió

sanoma group

Malmberg (fundada el 1885) i Iddink (fundada el 1922) comparteixen una llarga història i visió del futur de l’educació. Segons John Martin, CEO d’Sanoma Learning, els dos es complementen bé: “Oferim personalització pels estudiants i volem descarregar a les escoles. Ens reforcem mútuament en el desenvolupament de mètodes, plataformes i serveis per a l’educació. Amb el mateix objectiu en ment: oferir les millors solucions educatives personalitzades i assequibles “.

L’adquisició s’està presentant a l’Autoritat dels Països Baixos per Consumidors i Mercats (ACM) i al comitè d’empresa de Iddink Group.