Degut a l’emergència pel virus COVID-19, ens trobem en una situació que requereix del nostre compromís ciutadà per superar aquesta crisi sanitària.

A Iddink, estem seguint les indicacions de les autoritats i per això la major part del nostre equip està fent ús del teletreball des dels seus respectius domicilis, mentre als nostres magatzems s’ha revisat l’organització de la feina per tal d’evitar el contacte entre els diferents equips.

Els nostres canals telefònics i on-line funcionen amb normalitat, de manera que podem garantir la total operativitat dels nostres serveis d’atenció als estudiants i a les famílies, així com del processament i enviament de les comandes que es sol·licitin, amb la seguretat de que els nostres transportistes garantirán els enviaments, no només dins dels terminis previstos, sinó complint amb les mesures de prevenció recomanades per l’Organització Mundial de la Salut per a aquests casos.

Per acabar, volem enviar el nostre més sincer missatge d’ànim per afrontar aquestes setmanes que tenim per endavant. Seguint les indicacions dels experts sanitaris i complint amb les mesures anunciades per les autoritats, podrem superar aquesta crisi sanitària.

Cuideu-vos molt!